Usluge

Pranje veša

Pranje veša

Dopustite nam da pokupimo vaše prljavo rublje, sortiramo ga, prethodno tretiramo mrlje, operemo, osušimo, složimo i isporučimo vam natrag u jednom urednom, jednostavnom paketu.

>Wet cleaning

Wet cleaning

Wet cleaning je prirodno i ekološko pranje s biorazgradivim deterdžentima za razliku od kemijskog čišćenja koje je na zalasku upotrebe zbog otrovnih kemijskih komponenti te je zbog toga već izbačeno iz uporebe u nekim zemljama.

Prikup rublja i dostava

Prikup rublja i dostava

Preuzimamo veš na vratima Vašeg stana, kuće ili tvrtke u unaprijed dogovoreno vrijeme i vraćamo ga čistog, ispeglanog i složenog.

Servis za pranje i peglanje
za građanstvo – Wet cleaning

Nova tehnologija pranja Wet cleaning je u osnovi budućnost pranja odjeće.
Wet cleaning je prirodno i ekološko pranje s biorazgradivim deterdžentima za razliku od kemijskog čišćenja koje je na zalasku upotrebe zbog otrovnih kemijskih komponenti te je zbog toga već izbačeno iz uporabe u nekim zemljama EU i u dijelu SAD-a.

Wet cleaning ne koristi klor i fosfat u procesu pranja, ne koristi kemijske komponente, stoga takvo pranje štiti odjeću, zdravlje i okolinu.
Odjeća se manje uništava zbog lagane rotacije kod pranja i manje agresivnog utjecaja na tkaninu. Postupak pranja je hipoalergen što znači da sredstva za pranje ne sadrže sastojke koji izazivaju alergijske reakcije ili na bilo koji način iritiraju kožu. Wet cleaningom štitimo okolinu time što je dodatno ne zagađujemo opasnim kemijskim otpadima.

Wet cleaningom možemo čistiti gotovo sve što smo do sada čistili isključivo kemijskim čišćenjem (odijela, sakoe, hlače, kostime, suknje, balonere, haljine, vjenčanice, jakne, veste, kombinezone, cipele i tenisice od tkanine kao i mnoge druge odjevne predmete).

Možemo čistiti osjetljive tkanine, ručno vezene tkanine, odjevne predmete sa šljokicama i drugim ukrasima.

Servis pranja i peglanja
za tvrtke i obrte

Velike tvrtke su utvrdile da postoji financijska korist od outsourcinga poslova jer štedi novac. Dopuštanje nama da operemo vaše rublje isplativo je i omogućit će vama i vašim zaposlenicima da se usredotočite na svoju osnovnu djelatnost. Nudimo pametna rješenja koja zadovoljavaju vaše potrebe za komercijalnim pranjem rublja. Naši klijenti komercijalnih praonica rublja uključuju:

  • Restorani i ugostiteljski objekti
  • Sportski objekti/teretane
  • Hoteli & Moteli
  • Saloni za uljepšavanje
  • Apartmani i kuće za odmor
  • Vrtići i škole
  • Charter flote
  • Toplice